Продуктова категория
Свържете се с нас

Име: Хебе Чанг

Тел: + 86-532-8819 1002

Факс: + 86-532-88189810

Електронна поща: sales@chinapuhua.com

Web:

www.puhua-machinery.com

www.shotblastingchina.com

http://en.amadachina.cn

Телефонна линия
+8653288191002

Новини

Начало > НовиниСъдържание

Какви са предимствата на машината за взривяване на барабан

Барабан тип взривяване машина предимства:

1.jpg

Барабанна машина тип взривно устройство се използва предимно високоскоростно въртящо се колело, за да хвърли снаряда върху обработвания детайл в барабана, който непрекъснато се преобръща, така че да се постигне целта за почистване на детайла, принадлежащ към обхвата на машините за леене. Подходящ за отстраняване на пясък, отстраняване на ръжда, отстраняване на котления камък и повърхностно втвърдяване на отливки и изковки до 15 кг в различни отрасли.


Барабанната машина за бластиране е подходяща за почистване на всички видове отливки и изковки, които не се страхуват от сблъсък и надраскване. Това е идеално оборудване за почистване на малки парченца остатъчен пясък и мащаб на повърхността на малки работилници за термообработка. Той включва предимно валяци, сепаратори, взривни машини, повдигателни машини и др. Скоростна мощност и други компоненти.

1.Ползването на популярната форма на безгръбначни плочи, спестявайки разходите за изграждане на основата на ямата


    2. Тялото на взривното тяло и разположението на изстрелващото устройство се определят след триизмерната симулация на динамично изхвърляне на компютъра, така че обхващащата площ на изхвърления поток от снаряд покрива точно повърхността на обработвания детайл и снарядът едновременно хвърля заготовката в различни посоки от повърхността на детайла. ,


    3. Използването на центробежни машини за бластиране с висока ежектилна конзола може значително да подобри ефективността на почистване и да постигне задоволително качество на почистване.


    4 концепция за дизайн на машината, компактна конструкция, лесна за използване и поддръжка


Свързани новини